Dugo najavljivani ISAR-ov simpozijum u West Palm Beach-u na Floridi bio je povod za posetu Američkim kolegama, koju su Lea i Aleksandar započeli sa astrološkim sastancima u Kaliforniji.
Susret sa Džizel Teri (Gisele Terry) - trenutnim ISAR predsednikom i Rej Merimanom (Ray Merriman) - bivšim predsednikom ISAR-a u Los Anđelesu i San Francisku bio je dovoljno inspirativan i pokrenuo je neke nove projekte vezane za globalnu saradnju među sertifikovanim ISAR astrolozima.

Na srednjem američkom zapadu - u Sinsinatiju (Cincinnati, Ohio) u okviru Midwest School of Astrology koju vodi Pem Galager (Pam Gallagher), Lea i Aleksandar su održali svoje seminare iz karmičke i medicinske astrologije, na kojima je prisustvovalo nešto više od 20 polaznika.

Konačno, ISAR-ov simpozijum na Floridi koji je bio održan krajem avgusta, bio je idealna prilika za sastanak čitavog ISAR-ovog upravnog odbora, baš kao i za izuzetna iskustva koja je simpozijum sam po sebi nudio. Naime, cilj simpozijuma je bio sticanje öto veÊeg iskustva u konkretnom tumačenju natalnih karata, pa se veoma mnogo radilo na primerima ličnih horoskopa, što se pokazalo kao veoma dobra metoda za razvoj samopouzdanja kod astrologa konsultanata.

Pored ovih organizovanih sastanaka, naši astrolozi su iskoristili vreme da se sastanu i sa drugim kolegama u različitim gradovima, kao što su nama dobro poznata Patriša Volš (Patricia Walsh) iz Sarasote, Florida koja je ove godine učestvovala na Konferenciji u Beogradu, zatim David i Fei Cochrane iz Gainesville-a i Lynn Hyde iz Majamija sa Floride, kao i sa sjajnim Dusty Parkom iz San Franciska koji svoj kreativni genij usmerava ka dizajniranju 3D verzija astrološkog software-a za mobilne aparate (iPhone, iPad i slično).

U svakom slučaju, na novoj galeriji slika možete pogledati zanimljive fotografije sa ovog putovanja.