Dobrodošli svi tragači drevne mudrosti!

Mlad Mesec se odigrava u centru znaka Jarca gde je mesto Jupiterovog pada, a ujedno će predstaviti parcijalnu Solarnu eklipsu jer je u blizini Južnog čvora. 

U trenutku egzaktne konjukcije Sunca i Meseca, Ascendent će se naći u znaku Škorpiona, pozivajući nas da istražimo drevna znanja. Mars je kao vladar na 3° Ovna koji je ekvivalentan znaku Blizanaca, dok je konjukcija Meseca i Sunca 3° do vrha 3. kuće na 15°, koji je takođe ekvivalentan znaku Blizanaca - vreme je da premostimo staro (Jarac) i novo (Ovan) kako bi određeni koncepti i znanja mogli ponovo da ožive. Sve što je potrebno jeste da se setimo jer se svi odgovori kriju unutar nas!

Mlad Mesec će se naći na fiksnoj zvezdi Aliah, a s obzirom da će biti na Južnom čvoru i u konjukciji sa Saturnom u Jarcu, poruka koju nosi jeste da je vreme za buđenje i akcije koje deluju iz kundalini energije. Fiksna zvezda Aliah se nalazi u sazvežđu Serpens i predstavlja zvezdu na vrhu repa Zmije. Budući da rep simbolizuje sve ono što je u našem dubokom nesvesnom, ovaj Mlad Mesec nam pruža mogućnost da kada zaronimo, uspemo da pronađemo znanja i osetimo mudrost, duboko povezanu sa našom Senkom.

Aktiviranje 10. meridijana će nam omogućiti da materijalizujemo znanja do kojih budemo dolazili, dok će nam aktiviranje 1. meridijana omogućiti da se obezbedimo sa potrebnim prilivom energije i konektujemo na sadržaje i sećanja najmudrijeg pretka! Vreme koje dolazi je vreme za tišinu i povezivanje sa sopstvenom energijom.

Na ovoj radionici ćete praktično učiti kroz meridijanske tehnike energetske psihologije kako da:

  • Utišate buku i sva ometanja, zaronite u tišinu i tu dobijete duboki odmor i fokus
  • Kako da otkrijete šta su vaši stvarni prioriteti za 2019-tu godine iz vaše Duše
  • Kako da ovaj fokus zadržite, tako da u svemu što radite kreirate novi nivo kvaliteta i uspeha.

Ispod dubokog taloga sećanja koje je vezano za energiju Senke, krije se sva mudrost. Tamo gde se krije Zmija (Južni čvor) treba biti miran kako bi mogli da dođemo do blaga (Jupiter) kojeg čuva Zmaj! 

  • Cena radionice je 20 eur, a prijave će trajati do 24.12.2018.
  • Za sve informacije i prijave na New Moon radionicu “Kamen mudrosti”, kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 svakog radnog dana od 12h do 18h.