Boravišni (residence) program će ovoga puta biti posvećen promeni negativnih sećanja iz ovog i prošlih života kroz oživljavanje sopstvene svrhe. Tako će ovaj retreat biti posvećen mladom Mesecu koji će se naći na 4º Škorpiona. Egzaktna opozicija sa Uranom naglašava potrebu unutrašnjeg buđenja kroz ovaj mladi Mesec, dok egzaktni kvadrat Marsa i Saturna preko 15º Vage i Jarca govori o dubokom sećanju nerešenih odnosa koje se sada treba transformisati u kreativnom i poželjnom smeru.

Za razliku od dosadašnjih retreat programa koji su bili na Severnoj Kapiji i u simbolici 29º Bika - ovoga puta imamo potpuno novu lokaciju koja je na ISTOČNOJ KAPIJI i na 29º Škorpiona. Mesto na kome će se ovaj program održati je na ĐERDAPU! 

Nalazi se na samoj vodenoj granici sa Rumunijom (nekadašnja Transilvanija), mesto poznato po Vlaškoj magiji, grofu Drakuli, Vodenim Vilama. Tu je i Lepenski vir, najznačajnije arheološko nalazište ranog mezolita i neolita od 9500. do 5200. godine pre Nove Ere. Planina Mioč koja je u neposrednoj blizini je opevana u narodnom pesmama i poznata je po Veću Vila, po Marku Kraljeviću i Vili Ravijojli, ženama travarkama i isceliteljkama.

Program Rezidensa:

 • 25.10.2019. godine - Petak (Venerin dan) dolazak u hotel Aquastar Danube, Kladovo u 13h Smeštaj po sobama, ulazak u meditativni program, prvi obrok je večera, masaža sezamovim uljem, predavanja, heljdino mleko za laku noć.
   
 • 26.10.2019. godine - Subota (Saturnov dan) krstarenje Đerdapskom klisurom, uz meditacije, energetske vežbe za integrisanje ženskog principa, spoj polaratiteta, osvešćivanje reke predaka.

 • 27.10.2019. godine - Nedelja (Sunčev dan – meditativni program, yoga, pranajama – vežbe disanja, energetske vežbe, predavanja
   
 • 28.10.2019 godine – Ponedeljak (Mesečev dan) – program polakog izlaska iz programa produbljenih meditacija, yoga, pranajame, predavanje, ručak I povratak kući.
 • Cena punog programa , četiri dana odnosno 3 noćenja,od 25.10. petak do 28.10.ponedeljka, tri puna pansiona u dvokrevetnim sobama, I program Rezidensa iznosi 324 eura  + 18 eura krstarenje Đerdapskom klisurom, UKUPNO 342 eura.
   
 • Cena za tri dana, odnosno dva puna pansiona, dva noćenja, od 26.10. subota do 28.10. ponedeljak posle ručka, u dvokrebetnoj sobi, iznosi 216 eura + 18 eura krstarenje UKUPNO 234 eura.
   
 • Cena za dva dana, odnosno jedno noćenje, jedan pun pansion iznosi 108 eura + 18 eura krstarenje Đerdapskom klisurom UKUPNO 126 eura 

Ukoliko želite jednokrevetnu sobu, doplata je 20 eura po danu.
Cenom je obuhvaćen smeštaj u dvokrevetnim soboma, vegeterijanski obroci (doručak, ručak i večera), sezamovo ulje za masažu, heljdino i pirinčano mleko, čajevi i kafice u malim pauzama u sali gde su vežbe i predavanja, kao i korišćenje velikog bazena i saune.

Cenom nije obuhvaćen prevoz, posebne narudžbe iz restorana, masaže koje se mogu naručiti na recepciji hotela.

Ponesite udobnu i toplu odeću, yoga prostirku ukoliko je imate, ćebence ili jastuče za vašu udobnost.

Broj mesta je ograničen, javite se ranije i rezervišite svoje mesto na Rezidensu.

Prijave su do 15.10.2019. godine na Kepler Institutu 011.267.3192 i 064 387.2224

e-mail: info@kepleruniuted.org

Sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 063 1222110 ili  e-mail: sanjasalikovic@gmail.com                                                                                                    

…” SMELOST U SEBI POSEDUJE GENIJ, MOĆ I MAGIJU”...

                                                                                                                -   Opra


Prijavi se Nazad na listu događaja