Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020.

Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.

Ovaj portal je poseban po tome što se kapije vremena, koje se otvaraju sa ovim Punim Mesecom, vezuju za isceljivanje veoma dubokih i po svojoj prirodi karmičkih odnosa. Interesantno je da je ovaj Pun Mesec istovremeno i Lunarna ekipsa i povezuje nas sa našim sećanjima, aktivirajući događaje koji su se genetski i kroz mnoge živote koje smo živeli prenosili na polju odnosa.

Priroda Anđela Imamiaha – čija je planetarna priroda izražena kroz Veneru i Marsa koji će se naći u međusobnom kvadratu – već nagoveštava snažne emotivne odnose, često ispunjene osećanjima strasti i ljubomore. 

Ovaj potencijalno plodan i vredan period treba mudro iskoristiti i zato ga posvećujemo isceljivanju odnosa. Stoga je ključno da zajedno aktiviramo svest i sećanja koja nosimo u svom DNK kodu, kako bismo se kroz osvešćivanje sećanja suočili sa prošlošću i svesvno preuzeli odgovornost za isceljivanje svih nesređenih odnosa. Tek kada smo iscelili našu prošlost možemo da živimo u stanju harmonije i to je razlog da se zajedno pozabavimo ovom temom 5. juna.

NAŠ ZADATAK je da sa ovom Lunarskom eklipsom, sa kojom ulazimo u sezonu eklipsi, ne bežimo od suočavanja sa dubokim i značajim sećanjima koja su ostavila tragove na nama. Imamo misiju da iscelimo odnose i kroz pozitivnu i svesnu komunikaciju od potencijalno problematičnih emotivnih odnosa, dođemo do odnosa mira, razumevanja, prihvatanja i dubinskog isceljivanja.

GDE I KADA

Nova FULL MOON PROJECT radionica ODNOS SREĆE biće održana online u formi live webinara od 20.00h do 21.30h. 

CENA I PRIJAVA

Cena radionice i dalje iznosi 20eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Odnos sreće“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 011.267.3192 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.


Prijavi se Nazad na listu događaja