Tema konferencije je posvećena kodovima koji leže u našem duboko nesvesnom delu i čije mitove i priče živimo. Oni imaju tendenciju da nas oblikuju i vode svojim zakonitostima, a mi imamo mogućnost da ih spoznamo i da kroz vertikalu svesti postanemo ti koji će voditi svoj život i svoj horoskop.

Na ovoj konferenciji, Aleksandar Imširagić će po prvi put predstaviti svoju novu knjigu "Stubovi Sudbine 2 - kodovi fiksnih zvezda" koja opisuje uticaj 720 fiksnih zvezda – 360 na severnoj i 360 na južnoj hemisferi. Ovo je ujedno i najveći broj fiksnih zvezda sakupljenih i primenjenih u astrologiji ikada.

Upravo su zvezde te koje dodiruju našu Dušu – taj deo nas koji kroz razne vekove i kroz razne inkarnacije ostaje jedinstven u svojoj svetlosti. Mitološka potka sazvežđa u kojima se fiksne zvezde nalaze predstavlja jedinu tačnu istoriju ljudskog roda i kroz to se razne naše sudbine odigravaju na ličnom i na kolektivnom nivou, kao odjek tih drevnih, davno zaboravljenih priča.

Razumevanjem tajanstvene prirode svetlosnih niti kojima fiksne zvezde dodiruju naš horoskop i mitološke prirode sazvežđa u kojima one borave, možemo osetiti koje delove tih priča živimo i kako bismo možda mogli da ih preokrenemo i da na nivou sadašnjeg života na Zemlji kreiramo jedan potpuno novi i fenomenalan mit, koji bi bio ono što zovemo našom sudbinom.

Kao predavači vas na ovoj konferenciji očekuju i raduju vam se Lea i Aleksandar Imširagić, kao i asistenti Kepler Instituta Una Kovačević, Ivana Šaljić i Tanja Igrutinović.

 

Predavači i teme na konferenciji:

  • Dr Lea Imširagić – Aktiviranje obilja u natalnoj karti
  • Aleksandar Imširagić  - Kodovi fiksnih zvezda
  • Una Kovačević – Ljubavni asteroidi Eros i Psiha
  • Ivana Šaljić – Kako privući srećne odnose?
  • Tanja Igrutinović – Astro Fit Healing i uticaj Meseca

 

Ono što je jedinstveno na ovoj konferenciji je da će se ona po prvi put održati u hotelu “Hyatt Regency Belgrade”, kao i da ćemo 27. maja organizovati poseban banket, gde će uz večeru i poseban program biti i svečana dodela sertifikata, diploma Kepler studenata, kao i dodela ISAR nagrada za najbolje studente u sve tri godine edukacije. 

Ovaj banket nosi ime “Cosmic Gala Dinner”. Hajde da se ovom  prilikom, upravo kroz izbor odeće ili boja koje ćemo nositi, povežemo sa tim našim sjajnim delom, da mu dozvolimo da se istakne u prvi plan i da bude vidljiv, podsećajući nas da svi mi možemo biti zvezde sopstvenog života!

 

Kotizacija za konferenciju: 150 EUR

U cenu kotizacije je uključeno:

Konferencijski materijal 

Welcome drink

Pet predavanja 

Ručak u hotelu Hyatt 

Snimak konferencije

 

Moguće je prisustvovati konferenciji i online.

Za detaljan raspored i više informacija o konferenciji posetite ovaj link.