Šta predstavlja Full Moon Project?

U ciklusu disanja Univerzuma postoje dve tačke koje su ključne – prva tačka je duboko stanje izdaha, duboko stanje u kojem je Univerzum još uvek potpuno miran i sve se začinje – to je faza Mladog Meseca. Na prethodnim radionicama New Moon Project-a, radili smo u krugu Mars-Saturn-Pluton, odnosno na ulasku u prošlost i memoriju tela. Na taj način smo menjali sva sećanja u genetskom bazenu u Plutonu. 

Faza dubokog udaha Univerzuma je Pun MesecPun Mesec predstavlja kontakt sa našom budućnošću i polje koje nas povezuje sa vizijom, svrhom. To je polje svetle strane postojanja. Svaki put kada se pojavi Pun Mesec, mi se povezujemo sa svojom budućnošću. Budućnost koja već sada postoji predstavlja govor Punog Meseca i upravo se kroz tu budućnost povezujemo sa svrhom koja nas vodi ka najsvetlijoj dimenziji našeg postojanja. 

U novom ciklusu radionica započećemo aktivaciju svesti kroz  fazu Punog Meseca, gde ćemo se povezivati sa svojom budućnošću i odatle delovati ka onoj verziji života koju sada želimo da živimo. 

Šta ćete dobiti na Full Moon Project radionicama?

Ova radionica će podrazumevati najpre određene energetske vežbe, meridijanske tehnike koje će ostvariti balans i određene vežbe sa Anđelom koje će omogućiti aktiviranje svrhe i vrlo fini, svetao prelaz u datu željenu budućnost. 

Prva faza našeg rada će podrazumevati da vidimo šta želimo ili šta može još bolje od toga. Da bismo uopšte mogli da otvorimo veliku viziju ili Jupitera, nama je potrebno da otvorimo tok u drugoj čakri - Veneri. 

Druga faza je balans između onoga što želimo, one varijante budućnosti koju želimo da ostvarimo i energije koju imamo. Upravo kroz tehnike koje ćemo raditi u okviru Full Moon Projecta, učićemo kako se energija podiže i kako se ona dovodi u stanje balansa.

Treća faza povezana je sa ispunjenjem svrhe i ona nam omogućava da idemo od nesvesnog ka svesnom, ka dimenziju u kojoj želimo da boravimo. Ovde učimo da ta faza prelaska bude veoma svetla i lagana. Ona je uvek u vezi sa prirodom odgovarajućeg Anđela koji je u datom trenutku Punog Meseca aktivan. Aleksandar će vas voditi kroz meditaciju sa Anđelom koji je povezan sa stepenom na kojem se dešava Pun Mesec.

Pun Mesec koji će se odigrati 13. oktobra je veoma poseban, budući da će se dogoditi na 20. stepenu Ovna, odakle ćemo imati istovremeno jako interesantnu konfiguraciju jednog sećanja kroz egzaktan kvadrat sa Plutonom - on govori o određenoj prošlosti gde su ostale nerešene stvari. Međutim, istovremeno ćemo imati i egzaktan trigon sa Jupiterom, koji će nositi veliku podršku da se unese svetlost u stare, duboke emocije, koje nisu samo iz ovog života i koje se prenose životima, kako kroz različite odnose, tako i kroz genetiku. 

  • Cena radionice je 1.500,00 dinara za prisustvo uživo ili 20 eur za online pohađanje.
  • Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu, kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 011.267.31.92 ili 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.