Prva Međunarodna Astrološka Konferencija koja će se održati u Pekingu, Kini, u periodu od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine organizovana je od strane sertifikovane zapadne astrološke škole “Nodoor”, koju drži čuveni astrolog David Railey. Tom prilikom, Aleksandar Imširagić će održati 21. novembra predfonferencijski seminar na temu “Karmička i reinkarnacijska astrologija”, dok će Lea Imširagić držati seminar “Sjajan život uz pomoć Energetske astrologije”. Svi koji su zainteresovani mogu se prijaviti da prisustvuju na ovoj konferenciji. 

KARMIČKA I REINKARNACIJSKA ASTROLOGIJA

Vreme je kružno ili preciznije – spiralno. Dakle, prošli ili budući događaji definisani u spirali Vremena, bez obzira koliko daleko bili od sada, uvek su povezani sa nama kroz strune između inkarnacija i stoga značajno utiču na život koji sada živimo. Više od toga - događaji koji se dešavaju u prethodnim inkarnacijama predstavljaju kamen temeljac u nečijoj (trenutnoj) sudbini.

SJAJAN ŽIVOT UZ POMOĆ ENERGETSKE ASTROLOGIJE

Bolest nastaje kada pokušavamo da izbegnemo lekcije duše povezane sa bilo kojom od naših deset planeta. Tada se naša svest povlači iz određenog organa, ili iz odnosa ili finansija (novac je takođe energija). Energetska astrologija pruža nam izuzetno validnu mapu za otkrivanje lekcija koje izbegavamo, kako da se vratimo na pravi put i kako da budemo zdravi kombinujući astrologiju, coaching i energetski rad.

 

Nešto više o internacionalnim predavanjima i seminarima Kepler Instituta možete pročitati na sledećem linku.