Pozivamo te na Full Moon radionicu INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST koja će se održati 31. oktobra.

Nakon prethodne faze Punog Meseca koja je imala za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma čist i protočan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje.

U zavisnosti od toga koliko je tvoja energija postojana, u toj meri će tvoje namere biti u vezi sa ličnom svrhom. Ovo je period koji ti pruža mogućnost da svoje misli materijalizuješ, ali je veoma važno da su – kako misli, tako i reči koje izgovaraš – u vezi sa svrhom, budući da je reč o periodu integrisanja svrhe u fizičku realnost.  

Ono što je vrlo značajno jeste da se sa ovim Punim Mesecom aktivira 5. čakra – na nivou Zemlje 5. čakra se nalazi u Severnoj Kaliforniji u okviru planine Šasta, dok unutar nas 5. čakra (grlena čakra) predstavlja našu sposobnost govora, komunikacije, kao i naše misli. Budući da će se u vreme Punog Meseca odigrati konjunkcija Meseca sa Uranom, data ti je mogućnost za materijalizaciju koja će imati najveću svrhu za tebe.

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Anđela Kaetel, a njegova osnovna priroda se izražava u podršci i materijalizaciji želja. On ima sposobnost da omogući da se ostvare svi naši snovi, da iz potpuno nevidljivog sveta, sve ono što živi u našoj Duši, postane konkretno. Iz tog razloga, NAŠ ZADATAK ovog Punog Meseca jeste da sve naše želje budu zasnovane na nivou vrlo čiste energije, što će nam dati najveće dobrobiti u ovom periodu!

GDE I KADA

Nova FULL MOON PROJECT radionica INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST biće održana u subotu, 31. oktobra online u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 25 eur.

Ako želiš da budeš godišnji član i da ostvariš 12 Full Moon radionica i brojne druge pogodnosti, sa specijalnom popust cenom za samo 199 eur možeš da se prijaviš za godišnje Full Moon članstvo. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Integracija svrhe u fizičku realnost“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.