U ponedeljak, 18. januara, Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Vertikale Svesti od 18.30h do 20h.

Svaki dan u godini ima svoju energiju i svoju prirodu, što u astrologiji razmatramo kao poseban efekat tranzita koji deluje na osobu. Tranziti su predstavljeni u astrološkom kalendaru za svaku godinu i samim tim možemo videti i svoje lične tranzitne uplive, koji uvek deluju iz polja karme. Međutim, postoji i kvalitet potrebe svakog dana koji se izražava kroz njegovu vertikalnu prirodu, odnosno Vertikalu Svesti. Ukoliko uspemo da uđemo u datu Vertikalu Vremena, odnosno uspostavimo energetski kvalitet koji je u potpunom skladu sa kosmičkom potrebom tog dana, kažemo da smo u skladu sa „vertikalnim“ tokom vremena, odnosno onim koji nosi u sebi poruku dharme ili svrhe – za razliku od horizontalnog vremena unutar kojeg su sadržani kodovi sećanja, odnosno kodovi karme. Stoga, za svaki dan postoji određeni kod Vertikale Vremena u okviru Astrološkog kalendara koji je potrebno ispuniti da bismo se podigli uz Vertikalu Vremena na višu frekvenciju funkcionisanja. 

Na ovom predavanju biće reči o tome kako se uspostavlja veza sa Vertikalom Vremena, kao i kako da odredite svoju ličnu, jedinstvenu Vertikalu Vremena. U pitanju je vrlo praktičan način rada i ukoliko ga praktikujemo u jednom ciklusu od godinu dana, dobijamo mogućnost da živimo u skladu sa svojom kosmičkom prirodom, izraženom kroz Vertikalu Vremena. 

Svi koji se prijave i uplate online webinar Vertikale Svesti, dobijaju na svojoj specijalno dizajniranoj stranici Astrološki Kalendar za 2021. u PDF formatu, kao i snimak webinara, tako da ga možete naknadno pogledati u bilo kom trenutku.

Cena online webinara: 59 eur

OVAJ WEBINAR JE BESPLATAN ZA SVE ONE KOJI SU PRIJAVLJENI NA FULL MOON GODIŠNJE ČLANSTVO!

Za prijave i više informacija o godišnjem članstvu posetite naš The Moon Project sajt.

Takođe, za sve one koji su prijavljeni na paket od 3 ili 4 Full Moon radionice „Mesta moći unutar nas“, jedinstvena cena online webinara Vertikale Svesti iznosi 30 eur.

Kontakt: 011. 267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org