Pozivamo te na Full Moon radionicu ENERGETSKA HIGIJENA koja će se održati 30. novembra.

Sa periodom koji se otvara kroz Lunarnu kapiju Punog Meseca 30. novembra, ulazimo u važan period koji nam pruža mogućnost oslobođenja unutar jednog odnosa. Naime, da bi svako od nas mogao sebe da doživi stvarnim i vidi drugu osobu kao iskrenu i ispunjenu, neophodno je da, pre svega, budemo slobodni. Stoga ovaj period jeste sjajan za otkrivanje svog pravog identiteta. 

Mesto moći koje se na Zemlji aktivira sa ovim punim Mesecom nalazi se na planini Uluru u Australiji, koja predstavlja 3. energetski centar planete Zemlje. Treća čakra je u okviru ljudske fiziologije definisana u predelu solarnog pleksusa, te kao takva predstavlja snagu identiteta. 

Da bi tvoj identitet bio stvaran, energija mora da bude veoma čista, iskrena i dovoljno hrabra da možeš prihvatiti sebe u potpunosti. Ukoliko su i tvoji odnosi zasnovani na tom nivou, oni su onda stvarni - u suprotnom, predstavljaju samo navike predaka.  

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Anđela Mebahel čiji su ključni kvaliteti istina, sloboda i pravda. Period ovog Punog Meseca je period velike transmutacije zato što ovaj Pun Mesec ujedno predstavlja Lunarnu eklipsu, odakle nas povezuje sa sećanjima iz daljih inkarnacija, odnosno sa dubljim energetskim nivoima unutar nas, koji nam omogućavaju veće skokove i promene. U ciklusu ovog Punog Meseca imaćemo i važnu mutaciju u vremenu budući da će se Jupiter i Saturn 21.12. naći na 00° Vodolije. Ova velika energetska promena stvoriće primarnu osnovu za razvoj viših stanja svesti i samim tim, mogućnost da otkrijemo svoj stvarni identitet!

GDE I KADA

Nova FULL MOON PROJECT radionica ENERGETSKA HIGIJENA biće održana u ponedeljak, 30. novembra online u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 25 eur.

Ako želiš da budeš godišnji član i da ostvariš 12 Full Moon radionica i brojne druge pogodnosti, sa specijalnom popust cenom za samo 199 eur možeš da se prijaviš za godišnje Full Moon članstvo. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Energetska higijena“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.