Pozivamo te na Full Moon radionicu „PLEMENITOST“ koja će se održati 27. februara.

Sa ovim Punim Mesecom otvaraju se kapije empatije zahvaljujući kojoj imamo mogućnost da saosećamo sa svim ljudima u svom Univerzumu. Kroz to stanje saosećajne nevezanosti u prisustvu emotivnog iskustva kod drugih, otvaramo srčanu čakru i oslobađamo se od osećaja krivice, osećaja unutrašnje težine, kao i osećaja da nešto nije pravedno. Ovo prisustvo u osećanjima, koja su kako u nama, tako i u drugim ljudima, razvija veliku bliskost i plemenitost i na taj način čisti karmičke zapise koje prenosimo kroz mnoge živote.  

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Anđela Vasariah koja se izražava u održavanju pravde, plemenitosti, milosti i jednakosti. Ovaj Anđeo razvija plemenito srce koje je spremno da oprosti i zaboravi ono što je loše. 

NAŠ ZADATAK ovog Punog Meseca biće da se oslobodimo okova svog malog ega i na taj način uskladimo se sa svojom pravom, kosmičkom prirodom. 

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica PLEMENITOST biće održana u subotu, 27. februara u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Plemenitost“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 19h.