Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom?

U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”! Za prijave do 03.09. POPUST i POSEBAN POKLON knjiga NAUČNA ASTROLOGIJA.

Institut za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler” nudi celovit astrološki program edukacije koji prati svetske standarde i čija je diploma međunarodno priznata i omogućava sticanje statusa sertifikovanog profesionalnog astrologa koju izdaje Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja – ISAR. Za upis u školu nije potrebno predznanje i mogu je pohađati svi ljubitelji astrologije, kao i oni koji žele da prodube svoje astrološko znanje.

Sistem školovanja na Institutu je koncipiran tako da kroz redovna predavanja, obavezne seminare, vežbe sa asistentima uz podršku u zatvorenoj Facebook grupi, kao i Međunarodne Astrološke Konferencije, svaki student stiče kvalitetno akademsko astrološko obrazovanje i potrebnu veštinu, postajući tako deo svetske porodice astrologa. Studenti imaju mogućnost pohađanja redovne i ONLINE nastave.

 

Za više informacija i prijave kliknite ovde.

Kontakt: 060.767.3192, 064.387.222.4, 011. 267.31.92 ili info@keplerunited.org