Sa punim Mesecom u septembru otvaramo se ka razvoju kvaliteta Inspiracije. Ovaj pun Mesec odigraće se na 28. stepenu Riba, na mestu gde je Venera najjača u Zodijaku (budući da je skoro na stepenu njene egzaltacije) i samim tim ima sposobnost da oživi maksimalni kvalitet i inspiraciju u srcu svake osobe.

Kvalitet Inspiracije je deo našeg Višeg Ja koji prirodno inspiriše život, ljude i okolnosti da funkcionišu u svom najsvetlijem kvalitetu. Ovaj kvalitet omogućava srcu da se otvori ka iskustvu ljubavi jer jedino tada možemo osetiti istinsko zadovoljstvo i blaženstvo, što je rezultat bliskosti koju doživljavamo u svom odnosu. Na taj način stvaramo balans u odnosima, što dovodi do “uspešnih ljubavi”. 

Sa ovim punim Mesecom budi se priroda Anđela Mumiah, koji je u čistoj Lunarnoj prirodi i tako aktivira srčanu čakru, kao i vrlo nežna i fina osećanja koja imaju sposobnost da probude inspiraciju kvaliteta života i svetlosti u svakom objektu oko nas. Svrha koju oživljava ovaj Anđeo ogleda se u spajanju različitih svetova. 

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da spojimo sve različitosti i prevaziđemo strah od novog.

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica “INSPIRACIJA” biće održana u ponedeljak 20. septembra u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Inspiracija“ možete nas kontaktirati na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.