Autor: Aleksandar Imširagić Cena: 10 EUR Poruči

Astrološki kalendar za 2020. godinu

Pored horizontalnog vremena, u kalendaru je predstavljeno i Vertikalno Vreme, unutar koga se formira sama svrha i potreba dana. Usklađenost sa ovom vibracijom vremena omogućava svakom pojedincu da aktivira balans unutar sudbine koja je predstavljena tranzitima. Stoga za svaki dan postoji određeni kôd Vertikale Vremena, koji je potrebno ispuniti da bismo se podigli uz Vertikalu Vremena na višu frekvenciju funkcionisanja, ispunjavajući svrhu vremena i istovremeno se oslobađajući od neminovnosti horizontalnih sećanja iz polja karme.

Godina 2020 jeste jedna od najznačajnijih godina u bližoj istoriji, budući da se u njoj odigrava čak 5 Velikih Konjunkcija koje obično oblikuju ključne i velike događaje na globalnom nivou. Sa druge strane, iste te Konjunkcije predstavljaju i sjajne kanale za aktivaciju viših stanja svesti budući da one predstavljaju posebne Vertikale Vremena koje se kroz njih otvaraju. Pored Velikih Konjunkcija, u ovoj godini će biti retrogradne sve planete koje se ikad mogu naći u retrogradnom kretanju, ali će se pojaviti i posebni kodovi odnosa Sunca i Meseca koji su važni pokazatelji aktivacije svesti i promene.

Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!

Format: A6
Obim: 205 str
Povez: broširani