Dolazak ženskog principa stvaranja

Mi se danas nalazimo u jednom od najznačajnijih poglavlja ljudske istorije koja otvara novu etapu u razvoju svesti čovečanstva – poglavlju promene polariteta.

05.-11. IX 2011.

Kada govorimo o berzi, nije mogla biti bolja nedelja od ove koju smo prognozirali oslanjajući se na principe finansijske Astrologije. Ali, spremite se za nedelju koja sledi, koja počinje 12. septembra, kada će biti Pun Mesec i niz planetarnih konstelacija Prvog nivoa (najmoćnije) koje imaju uticaj na preokrete na berzama, a čiji će se uticaj osetiti od petka 16. septembra i trajaće do oktobra meseca.

Tačka Fortune

Tačka Fortune jeste mesto naše karmičke nagrade koja svojom pozicijom u znaku, kući, svojim aspektom i stanjem sa svojim vladarem najdirektnije govori o stanju unutrašnje lakoće koju posedujemo – što jeste naša ulaznica za različita stanja svesti, a samim tim i različite nivoe sudbine.

Da li je moj dan?

Ma kako svaki trenutak u vremenu bio specifičan, jedinstven i neponovljiv, ipak postoje dani i periodi koji su po nečemu slični, a ta sličnost je posledica slične postavke planeta na Nebu.