19.-25.IX 2011.

Izgleda da je Pun Mesec, u ponedeljak, 12. septembra, uticao na velike preokrete berzanskih indeksa širom sveta. Ali ti preokreti, mogu biti beznačajni u poređenju sa onima koje će izazvati geokosmičke konstelacije koje se odvijaju u vreme mladog Meseca koji se približava 27. septembra, naročito ako berze do tada nastave da rastu. Ponekad berze na Pun Mesec padaju na dno, a zatim se do mladog Meseca oporavljaju.

Prenatalne eklipse

Tvorac nikada ništa loše nije stvorio… Sve je stvoreno sa potpunim smislom, a ono što ne razumemo možemo samo da postanemo i na taj način osvetlimo. Tema vezana za eklipse, a posebno za prenatalne eklipse je toliko specijalna i toliko drugačija da nam otvara vrata jedne nove grane interesovanja koja je vezana za tajnu “umetnosti prelaska iz dimenzije u dimenziju”. Kroz prenatalnu eklipsu vidimo svoju startnu tačku koja se zove Izvor Duše.

Mistični roj Plejada

Od davnih vremena grupa od sedam zvijezda smatrala se ključnom za opstanak života na našem planetu. Slična simbolika nastavila se i danas kada pristalice različitih teorija zavjere i ufolozi Plejade doživljavaju kao prijateljice ljudskog roda. Prema njima, kultura na Plejadama je vrlo stara i nastala je od „sjemena“ došlog iz drugog svemira prije nego što je Zemlja uopće nastala.