2012. – novi početak, a ne kraj sveta

Neprestane promene u periodu između 2012. i 2015. godine mogle bi zaista doneti nove mogućnosti i novu sposobnost razumevanja. Oslanjanjući se na nadu u tom pogledu, izbećićemo bespomoćnost ropstva koje proizilazi iz služenja i očajničkog držanja za pretpostavke iz prošlosti.

Ljubav na 29º Vodolije…

Samo one zvezde (a preko njih i sazvežđa) koje su „dodirnute“ planetama ili vrhovima kuća bivaju „probuđene“ i sprovedene kroz prirodu planete ili kuće u život pojedinca. Ljudi tako nesvesno u sebi nose oživljenje mitove (ili delove mitova) i njihove sudbine, koje su definisane pričom sazvežđa.

Venera u Ribama

Posle kraćeg boravka Venere u Vodoliji i opšte potrebe da se otkačimo, menjamo eksperimentišemo najednom tiho, bez uvodne napomene Venera je ušla u znak Riba. Znak Riba je njeno mesto egzaltacije.

09.-15. I 2012

Godina je započela velikim indeksa na berzama, a ove nedelje situacija može biti vrlo slična, obzirom da počinje punim Mesecom. Ali, važnije od punog Meseca je tranzit heliocentričnog Merkura kroz znak Strelca, koji počinje u sredu, 11. januara. Ovo je izuzetna konstelacija koja se istorijski poklapa sa veoma oštrim oscilacijama cena na mnogim berzama, a posebno na tržištu zlata i srebra.