Dopisno clanstvo u Kepler Klubu

Na konferenciji u Moskvi naši predavaci i studenti održali su ukupno cetiri predavanja, koja su bila veoma zapažena. Za ovaj septembar zakazana su još cetiri seminara koja ce Kepler Institut održati u Moskvi, kao i dva konferencijska predavanja…I na kraju ove školske godine, najbolji studenti Kepler Instituta dobili su novcane stipendije od ISAR-a za dalje školovanje i usavršavanje ka svetskim standardima profesionalne astrologije.U subotu, 21. jula 2007. godine,Aleksandar Imširagic održao je jednodnevni seminar iz Karmicke astrologije zaastrologe Denvera u Koloradu.

Još nešto o Veneri

Venerin put kroz zodijak arhetipski kreće od primordijalnog i animalnog zova ka ljubavi, od znaka Ovna i prolazi kroz razne nivoe-znake (da ne kažem iskušenja) gde joj je krajnji cilj dostizanje onog nivoa svesti na kome je čista i podjednaka prema svima i svemu.

04.-10. VI 2012

Berze širom sveta počinju da reaguju na razorne posledice svetske eksplozije duga, kao što se i očekuje približavanjem rastućeg kvadrata Urana i Plutona, koji će ovog meseca, juna 2012, započeti svoju prvu od sedam egzaktnih konjunkcija.

Porodično stablo

Svaka porodica sama po sebi predstavlja jedan entitet koji svoje osobine izražava preko njenih različitih članova. Na nama je da tu «porodičnu potrebu» koju sobom nosimo ispunimo živeći život pun svrhe, ispunjavajući tako svoju «sudbinu» na najbolji mogući način.