Astrološka istraživanja

Na sastanku ISAR-a, neposredno pred otvaranje UAC-a, AleksandarImširagic je oficijelno imenovan u novog predsednika Medunarodnog Saveta ISAR-a, preuzevši ovu funkciju od dosadašnjeg predsednika – Chris McRae iz Kanade.

Sungazing ili Solarna Yoga

Solarna joga je stara tradicija koja se upražnjavala hiljadama godina skoro u svim civilizacijama, ali je pažljivo čuvana. Ti stari ljudi – jogiji poznavali su tajne Solarne joge, odnosno način ili tehniku pomoću koje se direktnim upijanjem energije Sunca može podmladiti fizičko telo, otvoriti svest i započeti duhovni razvoj na višem stepenu.

Miris kiše na Balkanu

U sredu, 13.6.2012, osvanula je vest da je televizijska serija „Miris kiše na Balkanu“, uvrštena u najuži, zvanični, takmičarski program EMMY nagrada za 2012. godinu u kategoriji dramskih serija.

Svetlosne vibracije znaka Raka

Sunce ove godine ulazi u znak Raka 21. juna i zadržaće se u ovom znaku sve do 22.jula. Kardinalnost je ove godine dodatno naglašena i egzaktnim T kvadratom Sunca, Plutona i Urana, koji pored toga što su u kardinalnim znacima, na ovim prostorima će se naći i u ugaonim kućama u trenutku ulaska Sunca u znak letnjeg solsticija.

18.-24. VI 2012

Umesto da padaju, u vreme trajanja kvadrata Urana i Plutona, Venere koja od 24. – 27. juna kreće direktno, izgleda da svetske berze rastu. Međutim, kad god Uran ima uticaj, berze mogu da se kreću na način koji vrlo malo brokera ili berzanskih analitičara može da predvidi, i sve se može desiti iznenada.