Stipendije ISAR-a najboljim studentima Kepler Instituta

Grupa astrologa Kepler Instituta nedavno se vratila sa astrološke konferencije u Moskvi, odakle je donela veoma korisna iskustva. Novo postavljena galerija slika na našem website-u docarava ovo putovanje. 
Astrološka konferencija održana u Cikagu avgusta ove godinebila je bez sumnje najveca astrološka konferencija u svetu ove godine. Ucešcena njoj imali su predavaci iz 28 zemalja, a predavanja na ovoj konferencijiodržali su i predavaci sa Kepler Instituta. O iskustvima Kepler tima poSjedinjenim Državama možete videti na novopostavljenoj galeriji konferencije.

London 2012

Od 27. jula do 12. avgusta 2012. godine, sve oči svetske javnosti, bar kada je reč o sportu, biće usmerene na London gde se održavaju XXX Letnje Olimpijske Igre. London će tako postati prvi grad u istoriji modernog olimpizma koji je već treći put domaćin igara, i zbog toga bi ove igre mogle biti sasvim posebne.

11 dana

U astrologiji možemo napraviti kartu za sve što znamo kada je nastalo, ili kada se dogodilo. Ako ne znamo kada se nešto tačno dogodilo, napravimo presek vremena i univerzum nam daje veoma jasne poruke i to u slikama!

02. – 08. VII 2012

Sa Plutonom u Jarcu u kvadratu sa Uranom u Ovnu u naredna 33 meseca, ima više priča koje tek treba da budu ispričane. Zapamtite: ništa ne ide kako se očekuje sa Uranom i kvadratom Urana i Plutona, od juna 2012. do marta 2015.