Krugovi Vremena

Na sajtu Kepler Instituta upravo je postavljen novi sistem pretrage svihastroloških clanaka, knjiga i DVD seminara koji se nalaze u bazi, tako da jesada veoma olakšano pronalaženje bilo koje astrološke teme, seminara ili knjige.

Svetlosne vibracije znaka Lava

Startna energija ovogodišnjeg znaka Lava pripala je znaku Vage, tako da sada imamo priliku da upoznamo sebe posmatrajući se kroz oči drugih, bilo da je u pitanju pojedinac ili kolektiv.

Jabuka je svemu kriva

Dublje proučavanje korištenja reči “znanje” u Bibliji se odnosi na seksualnost. Energija Eve u našoj psihi je povezana sa materinstvom (Mesec), pa je stoga baš zmija (seksualna energija) lako dovela Evu u iskušenje da jede sa drveta znanja, tvrdeći da neće umreti, već da će njih dvoje postati ravni Bogovima.

Astrologija lokalnog prostora

Prazan, nenamešten stan je kao belo platno koje tek treba da iscrtate detaljima. Kako biste izbegli greške ili se pak osigurali da ste izabrali pravi raspored, predlažem vam da uradite uređenje stana u kome vam može pomoći vrlo posebna grana astrologije – Local Space tj. astrologija lokalnog prostora.

23. – 29. VII 2012

Prošla nedelja je savršen primer retrogradnog Merkura, i na polju berzanskih akcija i dragocenih metala. Bilo je nekoliko dana kada su cene prevazišle dnevnu potporu ili otpor, samo da bi se berzanska nedelja zatvorila iznad ili ispod nivoa potpore ili otpora. Ovo je poznato pod nazivom “lažni skok” i uobičajena je pojava pod uticajem retrogradnog Merkura.