Nova knjiga: Astrologija Andela

Jedna od prve dve internacionalne astrološke on-line konferencije pod nazivom ‘BreakingDown The Borders’ premašila je pocetna ocekivanja organizatora, kao i mnogihucesnika, te je veoma stabilno definisala put još jednog novog vida astrološkogkomuniciranja.

30.VII – 05.VIII 2012

Naredne sedmice biće mnoštvo lakih i skladnih aspekata, koji su uglavnom povoljni finansijske tokove. Međutim, biće takođe pun Mesec (Sunce u Lavu, Mesec u Vodoliji) 2. avgusta, i to može da dovede do prekida ujednačenosti ovog trenutnog oporavka.

The Lady in Red

Venera (ljubav, pesma) nam uskoro ulazi u znak Raka, znak uspomena, sećanja, i pravo je vreme da se podsetimo najlepše ljubavne pesme osamdesetih godina prošlog veka. Malo je onih koji nisu bar jednom čuli pesmu „The Lady in Red“ od čuvenog Chris de Burgha. Otkrijte kako je ova “crvena dama” opisana Venerom na Sirijusu.

Stepenovi solarnih i lunarnih eklipsi

Oko eklipsi u astrološkom svetu postoji nekoliko teorija, pogotovo o tome koje eklipse ‘deluju’ i koliko navodno traju. Naravno da svaki autor podržava svoju teoriju, jer je na kraju krajeva do nje mogao doći samo sa brižnim radom i sakupljanjem podataka, dejstava i iskustava.

Pismo sa drugog kontinenta

Uvek klijent nađe put do svog astrologa, nekada zaobilaznim putem ali uvek sa svrhom i smislom. Tako je počelo naše druženje, preko pisma sa dalekog kontinenta…