DVD seminari sa konferencije

Iako je pre 10 godina zagrebacki astrolog Igor Ognjenovic izdao po prvi put svoju knjigu o stepenovima zodijaka pod nazivom ‘360 Pandorinih kutija’, ovih dana je upravo izašlo njegovo drugo izdanje knjige koje je bitno prošireno i obogaceno posebnim slikama za svaki stepen Zodijaka. Zainteresovani za ovu knjigu mogu je naruciti preko Kepler Instituta.
Upravo je izašla iz štampe knjiga ‘Crni Mesec Lilit’ od Kelley Hunter, koja na oko 370 strana na brojnim primerima daje opise Crnog Meseca Lilit po znacima,  kucama i u odnosu sa planetama.
Nedavno je izašao novi broj ISAR-ovog elektronskog casopisa ‘Internacionalni astrolog’. Rec je o desetom broju ISAR-ove kvartalne publikacije koja je izašla i na našem jeziku.
Nedavno je izašao Astrološki Kalendar za 2014.godinu! Ovo je veoma praktican vodic za citavu 2014. godinu, ukljucujuciegzaktne planetarne aspekte za svaki dan, trenutke prelazaka plenata u noviznak, periode pomracenja i retrogradnosti i još mnogih drugih astroloških fenomena u narednoj godini.