SANDY – super oluja

Krajem oktobra meseca 2012. godine, čitav svet je svedočio razornoj moći jednog od najsnažnijih uragana koji je protutnjao Karipskim ostrvima i Istočnom obalom Sjedinjenih Američkih Država, ne ostavivši za sobom nikakvu dilemu pred pitanjem – ko je moćniji u svom delovanju, priroda ili čovek.

Linija Merkura u prostoru

Dovođenjem linije Merkura u balans unutar sopstvenog životnog prostora omogućavamo postizanje kvalitetnije komunikacije sa okolinom, ali i boljih rezultata na poslu.

Od 05. – 12. XI 2012

Hoćete da vidite kako izgleda kvadrat Urana i Plutona? Njegovo ime prošle nedelje bilo je Sendi. Uragan je uzrokovao razornu prirodnu katastrofu, ekonomsku štetu i bio je pretnja ljudskim životima što podseća na zemljotres i cunami u Japanu u martu 2011. Po prvi put od 11. septembra 2001. teroristički napad na kule bliznakinje u Njujorku, Njujorška berza je bila zatvorena nekolko dana.

Ne zaklanjajte Sunce

Duboko verujem da sve ima svoju svrhu i smisao, i najteži momenti u životu, jer smo izabrali momenat rođenja, svoj horoskop, a time i da prođemo kroz sve njegove izazove, sve sjajne, ali i teške pozicije, dispozicije, aspekte.