Od 03. – 10. XI 2014.

Usponi i padovi. I zatim još viši usponi i još niži padovi. Ovo se čini kao skorašni šablon svetskih berzi kako se pripremamo da uđemo u period koji se prostire kroz 33-mesečni Uranov-Plutonov rastući kvadrat, najduži i najsnažniji geokosmički “teški aspekt” našeg života.

Slike aspekata Meseca

Sve ono što doživljavamo kao sudbinu, kao svoja osećanja i emocije koje prolaze kroz njih, dolazi kroz prirodu Meseca. Kroz poziciju Meseca u bilo čijoj karti vidimo stvarnu prirodu osobe, šta je raduje, šta je plaši, gde je vode ta njena unutrašnja bića, ka čemu je vode te energije, ka čemu je naklonjena, kao i da li je nešto muči.

Od 10. – 17. XI 2014.

Novembar je pun kombinacija veoma moćnih geokosmičkih potpisa i fundamentalnih događaja. 4. novembra smo svedočili srednjoročnim izborima u Sjedinjenim Državama, u kojima su Republikanci osvojili zvučnu pobedu nad Demokratama kako bi preuzeli kontrolu i nad Belom kućom i nad Senatom.

Ritam sedmice od 10.11.2014.

U ovoj sedmici se dešava treća četvrt Meseca, što se podudara sa godišnjim dobom u kome se nalazimo. Ovo je završna faza jeseni, traži od nas da svučemo sve suvišno sa sebe, da se razgolitimo pred samim sobom, baš kao što lišće otpada sa grana drveća.