Od 08.12. do 15.12.2014.

Bila je ovo veoma dobra nedelja za berzu, naročito u USA i Evropi. U petak poslovni izveštaj u USA bio je dobar onoliko koliko može biti. Izveštaj platnih spiskova je pokazao da je ekonosmi dodatno novih 321 000 poslova, što je najviši mesečni napredak u skoro tri godine. Plate su skočile za 0.4% takođe.

Slike aspekata Jupitera

Slike aspekata Jupitera su zapravo sve one slike koje osoba dobija rođenjem kao poklon ili poseban dar života. Neke osobe rođenjem dobiju sve, dobiju ljubav od roditelja, dobiju osećaj da su prihvaćene i da ovaj svet čeka samo njih da im se otvori i da im se pokloni i taj dar uvek nosi snažan pečat Jupitera u sebi. Neko se rodi sa osećajem da ima sve i da sve može lako i ta lakoća je osnova njegovog postojanja, a sve to što je lako daje Jupiter.

Ritam sedmice od 08.12. do 15.12.2014.

Ovo je treća sedmica lunarnog ciklusa, Mesec počinje da opada i počinje proces dezintegracije, rastvaranja. Ova faza Meseca, od punog do mladog, je najznačajnija faza Meseca u celoj godini. Treba odpustiti sve staro i nepotrebno i napraviti mesta za novo, jer od solsticija počinje Nova godina i novih trinaest lunarnih meseci.