Slike aspekata Saturna

Saturn je priča o jednom od najvažnijih zakona koje imamo u životu i sa kojim se stalno iz života u život poistovećujemo, odnosno trudimo se da uđemo u sklad sa tim zakonom. Zakon Saturna izražen je kroz vrlo mističnu silu gravitacije koja je osnovna sila inercije koja nas vodi putem koji zovemo sudbina. Sudbina je gravitaciono izražena u svakom životu, ona je inertivna sila unutar nas i svako od nas ima svoju gravitaciju kojoj teži i koja nas vodi da idemo ka određenoj jednačini.

Ritam sedmice od 15.12. do 22.12.2014.

U ovoj sedmici dešavaju se dva važna astrološka događaja i to oba u sunčevom danu. U pitanju je šesti kvadrat Urana i Plutona koji se dešava 15.12 i solsticij koji se dešava 22.12.2014g. Šesti kvadrat Urana i Plutona, probudiće u nama težnju za višim istinama, traži da preispitamo lična i kolektvna uverenja, kao i smisao postojanja.

Od 15. – 22. XII 2014

Uranu, gde si se skrivao u protekle tri nedelje? Šta te je toliko dugo zadržalo da bi konačno osetili tvoje prisustvo neočekivano, kao grom iz vedra neba, koji se pojavio usred najavljene savršene vremenske prognoze i odjednom okupio olujne oblake nad svetom finansijjskog pejzaža?