Svet između Urana i Plutona

Velike planetarne promene koje je najavio datum 21.12.2012. godine, a koje su povele čovečanstvo i galaktički brod Zemlju u novi evolucijski ciklus, sa sobom su donele i sedam egzaktnih kvadrata Urana i Plutona koji u periodu od 2012. do 2015. godine (u kome se odigrava ukupno sedam egzaktnih kvadrata), pred čovečanstvo postavljaju značajne civilizacijske lekcije, bez kojih ono neće biti u stanju da se uzdigne ka novoj etapi evolucije i zakorači u Novo doba.

Od 12. do 19.01.15.

Kao po planu. Pa, skoro tačno kao sat kada se prava kombinacija dogodi. Ovo se odnosi na geokosmičke zapise i njihovu vezu sa promenama cena na finansijskom tržištu. Takođe, ovo povezujem i sa geokosmičkim zapisima i njihovom vezom sa ljudskom aktivnosti i svetskim događajima. U mnogim slučajevima, potonje vode ka – ili su u vezi sa – prethodno navedenim.

Vaga, balans i karma

Energija u horoskopu definiše nivo čovekovog života na kome će moći da postigne uspeh i doživi svoju životnu priču, jer isti horoskop i ista životna priča sa nižim nivoom energije simbolišu ispunjuje na jednom lošijem i slabijem nivou.