Neaspektovane planete

Neaspektovana planeta je ona koja je primarno vezana sama za svoju prirodu, živi u svom svetu i nije obojena drugim bojama. Međutim, nemajući aspekt, planeta istovremeno nema ono što je primarno svakoj prirodnoj opoziciji, a to je uzemljenje, to je sposobnost da svoju prirodu izrazi i da je prenese nekome, da je konkretizuje, da je materijalizuje. Ta planeta živi u svom sopstvenom svemiru.

Astrološko isceljivanje i balansiranje 2. energetskog centra

Druga čakra je uravnotežena onda kada se poseduje kontrolisana strast prema životu, sposobnost da se spontano uroni u život, kada se uživa u prirodi, umetnosti, plesu, druženju, humanim aktivnostima i sl. Samosvest koja je bazirana na pozitivnoj slici o sebi, unutrašnja sigurnost i lepota reflektuju magnetizam prema spoljašnjem svetu, čineći je harizmatičnijom i voljenijom u društvu drugih ljudi.

Od 29.02. do 07.03.2016.

Mart počinje sa praskom, kad bajkovito Sunce bude ušlo u promenljivi T-kvadrat Jupitera, Neptuna i Saturna. Ova divlja kombinacija može biti vrlo nesigurna. Sunce u vodenom znaku Riba dodaje konfuziju koja već vlada na tržištima. Ovo je slika, takođe, nekih svetskih lidera i predsedničkih kandidata koji bi se mogli opeći u nekim vrelim vodama.