Zen

Vreme je za duboki uvid u sopstvo, uviđanje vlastite prirode i postizanje balansa sa samim sobom. Ovo je vreme za da uđete u potragu za željama svoga srca. Često je um prepun uplašenih misli. Potrebno je prihvatiti da je sve što vidimo i primećujemo zapravo naše ogledalo i da smo samo mi odgovorni za svoje misli, emocije i akcije. Opraštanjem otvoramo vrata unutrašnjeg mira. Tada možemo čuti svoje srce, bivamo inspirisani i živimo u toku sa životom.

Moć središnjih tačaka

Astrologija srednjih rastojanja je tajna koja postoji kao odnos između bilo koje dve tačke na nebu. Ona nosi poseban opis tog odnosa ali predstavlja i njihovo stvaranje. U suštini, srednja tačka je primarni uzrok zbog kojeg su dve planete nastale, kao što nismo mi ti koji stvaraju svoju decu, već su deca ta koja su učinila da se mi spojimo negde, da bi ona imala svoj izraz. Svi odnosi koji su nastajali su uvek išli tom potrebom da se nešto kroz jedan odnos manifestuje, da nešto nastane.

Od 07.03. do 14.03.2016.

Ekonomska situacija u Americi nastavlja da jača, uprkos zabrinutosti da je recesija iza ugla. Za sada nema dokaza za glavna usporavanja, na koja navode Saturn i Neptun. Možda će to biti dovoljno da pomogne vladi da ostane pri odluci o povećanju kamatne stop. Stvari se menjaju sa približavanjem promenljivog T-kvadrata, kao što smo videli u avgustu prošle godine.