Od 28.03. do 04.04.2016.

Počelo je proleće i većina planeta se okuplja u veoma moćnu konfiguraciju, od sad pa do juna. Prvi deo je završen. Sledećem ćemo svedočiti 17-18. aprila kad i Mars i Pluton krenu retrogradno. Treći deo ćemo gledati oko 26. do 30. maja, sa trećim i poslednjim kvadratom Jupitera i Saturna, u isto vreme kad se Mars bude vratio u znak Škorpiona. I onda ćemo imati četvrti i poslednji deo ove kosmičke slagalice od 13. do 17. juna, kad Saturn bude kvadrirao Neputna, a Neptun krene retrogradno, u isto vreme kad se Mars okrene direktno.

AstroHealing treće čakre – 1- deo

Prve 3 čakre su zemaljske, materijalne čakre. 1. čakra se odnosi na preživljavanje i uzemljenje ili utemeljivanje, 2. čakra na želje, fizičke emotivne potrebe i lični sistem vrenosti, a 3. čakra na volju i potrebu da se sve to ostvari, jer njen moto je: “Ja mogu!” Kvalitet 3. čakre pokazuje koliko smo centrirani unutar tela, unutar života i koliko imamo sposobnost da razvijemo svest o svom pravom Ja.

Solarni ciklusi

Za neke ljude period solarne aktivnosti je vrlo uspešan period i oni mogu da u to vreme daju svoj maksimum. Za mase je ovo period koji traži dramatične promene. Ali da nema ovih solarnih vetrova, teško bi postojao period stvaranja nečeg novog.