Zastani na tren

Bilo bi dobro da počnete da živite svesno sada i ovde. Lunacija u Ovnu oslikava novu energiju i početak novih ciklusa u prirodi. U ovoj lunaciji ćemo malo zastati, praktično ćemo svih 28 dana biti „u mestu“. Dok je ceo kosmos u najvećoj brzini, nama se čini da je sve stalo. Evo zašto: Vreme je da donesemo važne odluke. Pre svih, odluku oslobađanja od straha.

Lunarni ciklusi

Lunarni ciklus je jedan od najznačajnijih ciklusa za sudbinu svih bića zato što je Zemlja planeta Bika, znaka u kome je Mesec egzaltiran. Mesec nosi glavnu poruku za ljude, priču o evoluciji, o razvoju duše, o svemu onom što će u krajnjoj instanci postati oslobođena duša, duša koja je potpuno evoluirala ili postala Uran, sam. Šta natus može očekivati od prirode ciklusa Meseca?

Od 04.04. do 11.04.2016.

Iza nas je stvarno neobična nedelja. Uobičajen odnos između tržišta je pukao, a isto to se desilo sa nacijama i ljudima širom sveta u vezi sa njihovim dogovorima. Nama je jasno zašto se ovo dešava, s obzirom da pratimo moćni uticaj promenljivog T-kvadrata između Jupitera, Saturna i Neptuna. Trenutno se nalazimo između prve i druge faze (od ukupno četiri) kada Mars i Pluton krenu retrogradno.