Isceljivanje aspekata – korak 1

Isceljivanje je zaista sjedinjenje jer kada postanemo jedno sa onim što odbacujemo, dobijamo moć da preobrazimo svu tamu u svetlo, u onu suštinu koja zna da obuhvati sve fasete našeg bića. Tada svaki težak aspekt postaje super dobar. Da li svako može isceliti svoje aspekte? Ne baš. Ne može svako. Svaki aspekt može biti isceljen ali samo onaj ko preuzme odgovornost, ima ključ za isceljenje.

Venerini ciklusi

Venerini ciklusi su jedni od ključnih ciklusa za naš život jer ona u suštini upravlja životom na planeti Zemlji. Ipak, Venera nije predstavnik jedino znaka Bika, budući da vlada i Vagom. Zbog ovog dvojnog vladarstva postavlja se pitanje da li je Venera koja se nalazi u nekom horoskopu primarno vezana za znak Vage ili je više vezana za znak Bika i kakva je razlika između njih.

Od 11.04. do 18.04.2016.

Prošlonedeljne aktivnosti na tržištima su se ispoljile u vrlo klasičnoj Uran/Pluton simbolici, u kombinaciji sa promenljivim T-kvadratom Jupitera, Saturna i Neptuna. Drugim rečima, berze su bile svakakve – jedan dan jake, drugi slabe, sa znacima bikovskog trenda, pa odmah zatim medveđeg.