Veliki trigon

Veliki trigon je konfiguracija koja prirodno spaja znake istog elementa u celinu, pošto je jedan element razbacan po zodijaku u tri dela, i tada nastaje posebno oživljavanje. Putem trigona spajamo se sa svetlošću. To je vredna osobina koja ukazuje da u sebi nosimo lakoću, integraciju koja nas vodi putem ispunjenja, putem svetla.

AstroHealing treće čakre – 2. deo

Treći energetski centar ili Manipura astrološki se odnosi na poziciju Sunca u natalnoj karti, na njegovog dispozitora, na planete u 5. kući, na vladara 5. kuće i planete u znaku Lava (na celu seriju 5). U nastavku teksta biće reči o aspektima Sunca sa ostalim planetama koji opisuju veći ili manji balans u 3. čakri.

Od 25. Aprila do 02. Maja 2016.

U nastavku sage Saturn kvadrat Neptun “Ne možete verovati onome što čujete, vidite ili pročitate”, desilo se da se Evropska centralna banka sada pridružuje Odboru federalnih rezervi u još jednom obrtu takozvane “političke izjave” date pre samo nekoliko nedelja. To je takođe simptom promenljivog T-kvadrata Jupiter-Saturn-Neptun, gde se sve menja brzo, i ništa što je danas rečeno ili dogovoreno ne važi, ako se sutra ukaže bolja prilika za lični dobitak.