Od 19.12. do 26.12.2016.

19. decembra počinje prvi od dva važna geokosmička dešavanja, koji uključuje kardinalni T-kvadrat Jupitera u Vagi, Plutona u Jarcu i Urana u Ovnu, i trajaće do 12. januara. Sledeći T-kvadrat ovih planeta se odigrava od 22. februara do 21. aprila, kada će Venera biti retrogradna (od 4. marta). Ovo je najvažniji period u celoj sledećoj godini.

Isceljivanja arhetipa Strelca

Da li ste spremni za avanturu? Da li ste sad, ovog momenta spremni da sve ostavite i krenete u otkrivanje nekih novih horizonata, dubina, širina, visina, tragajući za onom iskrom koja budi osećaj da ipak sve ima smisla? Ako jeste, sigurno da imate jakog Strelca. Jer jedino je Strelac taj koji na prvo mesto stavlja potragu za višim smislom.

Mesečevi čvorovi i Ceres – 2.deo

Severni čvor je po prirodi muški polaritet jer ide ka nečemu, usmeren je ka nekoj tački za koju veruje da je ispravna. On je u prirodi svega što često nazivamo progresivnim, onim što nam daje snagu da idemo napred. Međutim, Južni čvor je onaj koji ide ka unutra, on uvek ide ka unutra i on je ženski u svojoj osnovi. Tako da ta dva principa moramo da spojimo.