Astrološko isceljivanje i balansiranje 6. energetskog centra

Samo ime 6. čakre Ađna (na sanskritu Ajna) znači znanje ili spoznaja, što ukazuje da se ova čakra odnosi na um i da je mesto gde stvaramo bitna uverenja koja kreiraju i na određeni način usmeravaju i kontrolišu naš život. Ovo je mesto gde ulazimo u svet unutrašnjeg vida ili u čarobni svet posmatranja koje nam određuje svet imaginacije, intuicije, vizuelizacije, vidovnjaštva i snova.

Mesečevi čvorovi i Sunce – 3.deo

Čitava stvar života jeste u tome da se sve odvija u fraktalima, a to znači da ono što smo imali u jednom modelu potpuno će se odvijati u drugom odnosno u najvećoj sličnosti. Tako se prenose genetske osobine sa jedne osobe na drugu, tako se sve stvari ponavljaju. Na tome je zasnovana u astrologiji i čitava misterija našeg života.

Od 26.12. do 02.01.2017.

Ulazimo u 2017. sa uzbuđenjem i strepnjom od toga šta li će se sledeće desiti. Sa kardinalnim T-kvadratom treba da se naviknemo na ideju da je nemoguće na sve se naviknuti. Ovo nam donosi dosta nepoznatog. Ceo svet je u napetom iščekivanju, koje se pre svega odnosi na slobodu, što je ključna tema Urana.