Emotivna inteligencija iz ugla jednog astrologa

Biti svestan sopstvenih i tuđih emocija, mogla bi biti najkraća definicija Emotivne Inteligencije. Svesnost bi podrazumevala obraćanje pažnje u datoj situaciji i delovanje u skladu sa tim. Astrološkim rečnikom rečeno to je nivo obasjanosti Meseca zracima Sunca. To je usklađenost radosti i radovanja, ljubavi i osećanja, motivacije i osećaja sigurnosti.

Od 03.07. do 10.07.2017.

Evro je porastao na najviši nivo ove godine. Zlato i srebro su naglo pali pre otvaranja tržišta u ponedeljek, navodno zbog narudžbine od strane nekih “debelih prstiju”. S obzirom da se to desilo nedugo pošto se Neptun okrenuo retrogradno, nisam ubeđen da je to pravi razlog.

Priroda 10. kuće (prvi deo)

Ona predstavlja prapočetak. Saturnova kuća opisuje mesto natusa u kolektivu i kolektivno nesvesno u kojem žive sva kolektivna uverenja. Tu su i sva sećanja genetike, sva sećanja nesvesnog sa područja sa kog osoba nastaje, i sve ono što će biti uloga natusa u kolektivnom nesvesnom, ono po čemu će biti zapamćen, kako će ga svi ostali videti i šta će biti njegov zaštitni znak.