Nova knjiga: Andeli Zodijaka – Stubovi Svesti

Najnovija knjiga Aleksandra Imširagica “Andeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu izmedu Andela i odgovarajucih planetarnih kodova. Takode, pored posebne povezanosti 72 Andela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 kljucnih Andela za svaku osobu: Andela Zvezde, Andela Cuvara, Andela Prelaza, Andela Višeg Ja i Andela Poruke.

 

Vikend produbljenih meditacija

Za razliku od dosadašnjih retreat programa koji su bili na Severnoj Kapiji i u simbolici 29º Bika – ovoga puta imamo potpuno novu lokaciju koja je na ISTOCNOJ KAPIJI i na 29º Škorpiona. Mesto na kome ce se ovaj program održati je na DERDAPU od 25. do 28. oktobra!

Seminar: Meridijani tela prve kuce

Ovaj kurs pocinje u nedelju 06. oktobra od 13h. Kurs traje 7 meseci i predstavlja teorijsku i prakticnu obuku AstroMeridijanske Tehnike. Meridijani su energetski kanali koji transportuju energiju Ci u telu. Postoji dvanaest osnovnih, primarnih parnih meridijana u telu coveka, i svaki odgovara simbolici jedne astrološke kuce. Preko rada sa meridijanima otvaramo kuce našeg horoskopa kako bismo lakše pristupili planetama koje se u njima nalaze, a predstavljaju naše cakre.