Webinar: Meridijani Tela dvanaeste kuce

Dvanaesti meridijan predstavlja meridijan celine koji u sebi ima sve ostale meridijane. Dvanaesti meridijan nosi pricu naših uverenja. Pitanje je šta su to naša uverenja? Verovanje je pitanje 12. meridijana i 12. kuce. Verovanje je uvek stanje u kome realnost doživljavamo telom. Webinar ce održati dr Lea Imširagic u nedelju, 17. maja od 14h do 18h.

Star Club WEBINAR: Prepoznavanje Duše – Lanac od Tri Inkarnacije

Pozivamo vas na online webinar ISAR Star Club-a u Srbiji, koji ce održati Milica Mikac. Njeno predavanje „Prepoznavanje Duše – Lanac od tri inkarnacije“ održace se 16.05.2020. s pocetkom od 20h. Velike Duše grade svoj put kroz mnoge živote. Neke su obojene jednom vrstom energije, druge drugom, ali im je na kraju svima isti cilj. Svaka Duša teži ka tome da dode do svoje istine, svoje spoznaje i ostvari davno zapocetu misiju.

Pun Mesec u znaku Škorpiona

Na kolektivnom nivou mi se udružujemo da bi koristili svako svoje individualne energetske resurse za postizanje višeg kolektivnog cilja. Ispružimo ruke, prihvatimo darove svoje duše.

Rituali za Pun Mesec u znaku Škorpiona

Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu. Kanalisanje ide kroz emocije za druge ljude, utopite se u njihova osećanja, osetite koje su im emocionalne potrebe.

Priroda znaka Vaga (četvrti deo)

Da bi čovek dodirnuo taj kontakt između tela i fiziologije, mora imati prolaz preko znaka Vage, a to je veza ili odnos koje čovek uspeva da uspostavi između tela i energije.

Od 11.05. do 17.05.2020.

Tri planete koje se okreću retrogradno u istoj nedelji je redak kosmički fenomen što značajno doprinosi uvećanju šansi da se nekom važnom objavom finansijska tržišta mogu podstaći u iznenadni preokret.