Full Moon Project: Lakoca Povezivanja

Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakocu povezivanja, cije se kapije otvaraju sa Punim Mesecom 3. avgusta. Uci ceš još dublje u programiranje svog podsvesnog uma i vežbaceš kako da u bilo kojoj situaciji i okolnostima kreiraš svoje svesne izbore i tako se otvoriš za nove mogucnosti.

Mlad Mesec u znaku Rak

Mlad Mesec u Raku nas navodi da preuzmemo potpunu odgovornost kreirajući novi život za sebe. Ovo vreme veoma jasno ukazuje koliko smo sebi važni, koliko je važna naša ljubav, bliskost, nežnost i podrška koju sebi pružamo.

Rituali za Mlad Mesec u znaku Rak

Mlad mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, afirmacije, zakon privlačenja, meditacije kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja.

Od 20.07. do 27.07.2020.

Za pojedince i normalan svakodnevni život, ovo može biti veoma naporno vreme, ali ako nemate jasne ciljeve može se pretvoriti u period odlaganja i frustracije.

Priroda znaka Strelac

Ovaj znak ima nešto iznad svih ostalih znakova, a to je sadržano u najvišem broju 9 koji postoji i koji u sebi sadrži sve ostale brojeve. Stoga, ovaj znak daje jedan osećaj božanskog svakoj osobi, on daje osećaj nečega što je vrlo specijalno, posebno i nadahnuto.