Seminar: Životni Vodic Dharme

Kako je unutar svakog polja Karme (sudbine) sadržana i Svrha – sa druge strane ove Energije nalazi se polje Dharme u formi Životnog Vodica Dharme. Seminar “Životni Vodic Dharme” održace se u subotu, 19. marta od 16h do 19h i cini sastavni deo modula “Duhovni životnjski vodici”, koji se pohada u okviru druge godine studija Energetske psihologije.

ISAR ispit kompetencije

U petak, 1. aprila od 12.30h do 18.30h, održace se ISAR ispit kompetencije u prostorijama Kepler Instituta. Ovaj ispit mogu polagati svi studenti koji su završili tri godine studija astrologije i stekli status diplomiranog astrologa u okviru „Johannes Kepler“ Instituta.

ISAR Trening konsaltinga

ISAR trening konsaltinga predstavlja jedan od uslova za sticanje ISAR medunarodnog astrološkog sertifikata. Ovaj trening ce se održati tokom vikenda, 2. i 3. aprila od 12.30h do 18.30h, u prostorijama Kepler Instituta.

Pun Mesec u znaku Devica

Veoma intenzivna, a ujedno i predivno lekovita energija Punog Meseca u znaku Devica je pred nama. Emituje se i očitava sve jasnije moćna poruka osnaživanja sopstva kroz svest o imanju izbora.

Rituali za Pun Mesec u znaku Device

Veoma je važno podsetiti se da je sve savršeno baš onako kako jeste, i ti ljudi oko vas i te stvari i događaji, pa i vi ste savršeni upravo takvi kakvi jeste.