Kurs: Tehnike Firdarija i Profekcija

U utorak 5. marta u 19h pocinje jednomesecni kurs iz Tehnike Firdarija i Profekcija. Tehnike Firdarija, Profekcija i Solarnog Povratka cine jedan jedinstven sistem astrološkog predvidanja vremenskih perioda, pri cemu je važno razumeti njihovu medusobnu hijerarhiju, kao i realan upliv odgovarajucih vladara. Sve one su bazirane na primarnom opisu perioda od godinu dana. Kurs je moguce pohadati online sa video linkovima i svim dodatnim pisanim materijalima.

Kurs: Planetarni Cvorovi u Karmickoj Astrologiji

U sredu 6. marta pocinje kurs "Planetarni Cvorovi u Karmickoj Astrologiji" na Kepler Institutu. Posmatrajuci planetarne cvorove, mi zapravo posmatramo evoluciju svesti odredene planete. Planetarni cvorovi predstavljaju ravni postojanja koje vibriraju u prošlosti i buducnosti jedne planete, u zavisnosti od toga da li se radi o Južnom ili Severnom Cvoru posmatrane planete. Ovaj kurs je moguce pohadati u online varijanti.

Kepler Stars weekend

Pridruži nam se na fenomenalnom astro-energetskom vikendu “Kepler Stars” na kome te ocekuju tri sjajna predavaca Aleksandar Imširagic, Lea Imširagic i Danijel Mejpl (Daniel Mapel) 1. i 2. juna u hotelu Putnik, na Novom Beogradu. Ako ne stižeš uživo da prisustvuješ, možeš biti sa nama i online!