Full Moon Project: INTEGRACIJA SVRHE U FIZICKU REALNOST

Pozivamo te na Full Moon radionicu INTEGRACIJA SVRHE U FIZICKU REALNOST koja ce se održati 31. oktobra. Nakon prethodne faze Punog Meseca koja je imala za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma cist i protocan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje.

Pozivamo te na Full Moon radionicu INTEGRACIJA SVRHE U FIZICKU REALNOST koja ce se održati 31. oktobra.

Nakon prethodne faze Punog Meseca koja je imala za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma cist i protocan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje.

U zavisnosti od toga koliko je tvoja energija postojana, u toj meri ce tvoje namere biti u vezi sa licnom svrhom. Ovo je period koji ti pruža mogucnost da svoje misli materijalizuješ, ali je veoma važno da su – kako misli, tako i reci koje izgovaraš – u vezi sa svrhom, buduci da je rec o periodu integrisanja svrhe u fizicku realnost.  

Ono što je vrlo znacajno jeste da se sa ovim Punim Mesecom aktivira 5. cakra – na nivou Zemlje 5. cakra se nalazi u Severnoj Kaliforniji u okviru planine Šasta, dok unutar nas 5. cakra (grlena cakra) predstavlja našu sposobnost govora, komunikacije, kao i naše misli. Buduci da ce se u vreme Punog Meseca odigrati konjunkcija Meseca sa Uranom, data ti je mogucnost za materijalizaciju koja ce imati najvecu svrhu za tebe.

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Andela Kaetel, a njegova osnovna priroda se izražava u podršci i materijalizaciji želja. On ima sposobnost da omoguci da se ostvare svi naši snovi, da iz potpuno nevidljivog sveta, sve ono što živi u našoj Duši, postane konkretno. Iz tog razloga, NAŠ ZADATAK ovog Punog Meseca jeste da sve naše želje budu zasnovane na nivou vrlo ciste energije, što ce nam dati najvece dobrobiti u ovom periodu!

GDE I KADA

Nova FULL MOON PROJECT radionica INTEGRACIJA SVRHE U FIZICKU REALNOST bice održana u subotu, 31. oktobra online u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 25 eur.

Ako želiš da budeš godišnji clan i da ostvariš 12 Full Moon radionica i brojne druge pogodnosti, sa specijalnom popust cenom za samo 199 eur možeš da se prijaviš za godišnje Full Moon clanstvo. Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Integracija svrhe u fizicku realnost“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 18h.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više