Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta

Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i mocnom vikendu radosti, isceljenja i licnog rasta uz pomoc neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio medunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene. Radionica se održava 29.02. i 01.03.2020. u hotelu Tulip Inn na Novom Beogradu.

Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju?

Pridružite nam se u dubokom i mocnom vikendu radosti, isceljenja i licnog rasta uz pomoc neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio medunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.

Na ovom vikendu duboke transformacije cete krenuti putem isceljenja vašeg unutrašnjeg deteta, a zaokružicete ovu dinamicnu i iskustvenu radionicu sa potpunim otvaranjem za iskustva radosti, cuda, obilja i povezanosti sa Duhom.

Kroz vodene meditacije i rad sa Wild Earth Animal esencijama (ukljucujuci Healing Path set), kao i rad sa “Healing Path Cards” (“Karte za put isceljenja”), Danijel Mejpl ce vas upoznati sa dubokim i suptilnim radom na nerešenim emotivnim pitanjima i podržace vas da napravite korake duboke transformacije na putu isceljenja vašeg unutrašnjeg deteta.

Ovaj dvodnevni iskustveni seminar ide dublje od bilo koje druge Danijelove radionice i posvecen je alatima i procesima koji ce vas voditi da duboko osetite i oslobodite svoje neisceljene delove iz detinjstva, tako da možete doživeti magiju života u potpunosti!

Program:

  • Radionica ce ukljucivati vodene meditacije, vežbe negovanja i druge procese koji ce vam omoguciti da se povežete sa nerešenim emotivnim pitanjima i preduzmete konkretne korake isceljenja.
  • U ovom procesu cete imati i podršku životinjskog carstva, a Danijel ce vam predstaviti njegov drugi set od 6 Wild Child baby animal esencija (bebe labuda, divljeg konja, nilskog konja, drozda, jazavca i šišmiša) sa kojima cete raditi, kao i kombinaciju koja se zove
    “Inner Child Healing” (Isceljenje unutrašnjeg deteta).
  • Danijel ce vas kao šaman, ali i izuzetno iskusan psihoterapeut poducavati originalnim tehnikama i procesima koje možete primenjivati u svom životu nakon seminara, kako biste podržali svoj rast.

Za više informacija o ovom dvodnevnom seminaru možete pogledati ovde.

Tokom ovog seminara imacemo i prevodioca.

Takode možete nam se prijaviti i putem telefona 011.267.31.92 ili 064.387.222.4 svakog radnog dana od 12h do 19h ili info@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više