Seminar: Životni Vodic Dharme

Kako je unutar svakog polja Karme (sudbine) sadržana i Svrha – sa druge strane ove Energije nalazi se polje Dharme u formi Životnog Vodica Dharme. Seminar “Životni Vodic Dharme” održace se u subotu, 19. marta od 16h do 19h i cini sastavni deo modula “Duhovni životnjski vodici”, koji se pohada u okviru druge godine studija Energetske psihologije.

Kako je unutar svakog polja Karme (sudbine) sadržana i Svrha – sa druge strane ove Energije nalazi se polje Dharme u formi Životnog Vodica Dharme. Sve što se dogada u našem životu, svaka životna prica, ima neku svrhu. Isto tako, svako od nas ima neku svoju funkciju, nešto zbog cega je tu i što je sadržano u osnovi energije Životnog Vodica Dharme.

Životni Vodic Dharme cini primarnu energetsku osnovu za misiju svake osobe i njenu vezu sa buducom inkarnacijom. Preko ovog vodica uspostavljamo kljucni odnos sa svojim partnerom, što nam omogucava da prepoznamo sebe u svetlu svoje svrhe, koja uvek ima vezu sa našom ulogom na nivou kolektivne svesti.

Vodic Dharme predstavlja inteligenciju koja je sposobna da usmeri svu energiju za naše najviše dobro, kao i energetsku osnovu naše probudene naredne inkarnacije, koja je uspešno aktivirana preko Svrhe koju možemo da živimo. 

Seminar “Životni Vodic Dharme” održace se u subotu, 19. marta od 16h do 19h i cini sastavni deo modula “Duhovni životnjski vodici”, koji se pohada u okviru druge godine studija Energetske psihologije. 

Kome je namenjen:

  • Svima koji žele da otkriju svog Životnog Vodica Dharme
  • Nauce vodenu meditaciju uz pomoc koje ostvarujemo kontakt sa svojim Životnim Vodicem Dharme
  • Nauce kako da angažuju energiju izraženu u formi svog Životnog Vodica Dharme 
  • Otkriju kako da aktiviraju svoju svrhu i viziju 
  • Upoznaju prirodu i karakter Duhovnih Životinjskih Vodica 7. i 8. cakre (energetskog centra)

Nacin pohadanja:

  • Ovaj seminar je moguce pohadati u redovnoj ili online varijanti sa video linkom i dodatnim pisanim materijalima.
  • Cena seminara: 110 eur
  • Cena desetomesecnog programa edukacije: 1000 eur (moguce je placanje u 10 mesecnih rata)
  • Kontakt: 011.267.0711, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više