Full Moon paket “90 dana za samoisceljenje”

Pozivamo te na paket 3 Full Moon radionice ,,90 dana za samoisceljenje" cemo zajedno aktivirati prva 3 kljuca isceljenja – detoks, ljubav i adaptibilnost. Ovo isceljenje ne odnosi se samo na naše fizicko telo, vec i na sve ono što smatramo svojom fizickom realnošcu, kao što su i naše životne okolnosti.

Prvi paket Full Moon radionica obuhvata januar, februar i mart i odnosi se na period koji nam može pomoci da razvijemo tehnike samoisceljivanja.

Podržani od strane ova tri puna Meseca, možemo postici zaista fino isceljenje na nivou fizickog tela i starih memorija u telu koje su nam tu ostale zabeležene, a koje nas drže vezanim za ponavljanje prevazidenih obrazaca razmišljanja, verovanja i delovanja.

Na paketu 3 Full Moon radionice ,,90 dana za samoisceljenje" cemo zajedno aktivirati prva 3 kljuca isceljenja – detoks, ljubav i adaptibilnost.

Ovo isceljenje ne odnosi se samo na naše fizicko telo, vec i na sve ono što smatramo svojom fizickom realnošcu, kao što su i naše životne okolnosti.

Tako ce Full Moon radionica u januaru aktivirati 1. kljuc isceljenja – DETOKS. Taj detoks ce se odnositi i na nivo fizickog tela, ali ce za svrhu takode imati i to da nas isceli na nivou misli i nacina komunikacije. Ovo ce omoguciti stvaranje nove realnosti u sebi, koja ce poceti da kreira novu realnost oko nas.

Druga Full Moon radionica, u februaru, aktivirace 2. kljuc isceljenja – LJUBAV – i usmerice nas ka razvijanju kvaliteta ljubavi, koja je naša esencija i koja nam pomaže da se spojimo i da budemo u harmoniji sa svetom oko sebe, u onom stepenu u kome možemo to sebi da dozvolimo.

Treca Full Moon radionica u ovom paketu radionica je posvecena aktiviranju 3. kljuca isceljenja – ADAPTIBILNOSTI. Ovde cemo raditi na razvoju kvaliteta adaptibilnosti i sposobnosti da se prilagodimo promenama i da u njima imamo svoj mir i svoju stabilnost.

Ova prva 3 kljuca isceljenja, kroz tapkanje i meditacije koje ceš praktikovati 90 dana, omogucice ti da osvestiš svoju inteligenciju tela i da nauciš da je slušaš i sa njom komuniciraš. Ovo znanje, jednom kada ga u sebi osvestiš, otvorice ti prolaz ka izuzetnoj sposobnosti za samoisceljenje.

Cena pojedinacne Full Moon radionice iznosi 30 eur i možete se prijaviti ovde.

Jedinstvena cena paketa od 3 Full Moon radionice iznosi 69 eur.

Full Moon godišnja clanarina obuhvata 13 Full Moon radionica + 3 besplatna webinara, a cena clanarine iznosi 270 eur (a samo za upis do 15.01.2023. cena je 249 eur). Više o tome možeš videti ovde.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project možete nas kontaktirati na info@keplerunited.org, 060.767.3192 ili 064.387.2224, svakog radnog dana od 12 do 19h.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više