Full Moon Project radionica „Kljucevi isceljenja: Detoks“

Pridruži nam se na novoj Full Moon Project radionica „Kljucevi isceljenja: Detoks“ koja je tu kako bi te podržala u procesu otpuštanja onoga što ti pravi disbalans u sistemu i koja ce se održati 6. januara u formi live webinara.

Prvi Full Moon 2023. godine daje nam priliku za aktiviranje 1. kljuca isceljivanja – DETOKSA. Ovaj detoks ce nas voditi kroz isceljivanje fizickog tela i svih toksicnih emocija. Jer su upravo emocije one koje nose primarnu energiju kod nas i zadržavaju toksicne materije u telu.

Glavni kod u ovom isceljivanju jeste odnos Saturna i Venere. Ako taj kvalitet dovedemo do potpunog balansa i mira, napravicemo jednu od najvažnijih stvari koja tu postoji, a to je da budemo bez zatrovanih emocija u sopstvenom životu.

Ovo je naš život i za nas je izuzetno da u što vecoj meri probudimo i živimo svest da je sve podešeno tako da radi za naše dobro. Naš prvi korak i prva odgovornost sa ovim punim Mesecom jeste da napravimo detoks i da se oslobodimo toksicnih emocija, ostvarujuci poseban mir i balans.

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca bice da kroz ovaj proces i kroz rad sa 11. meridijanom naucimo kako da cistimo negativnosti kroz naše fizicko telo i naše emocije tako da sve ono što smatramo našom fizickom stvarnošcu dobije jedan novi kvalitet lakoce, jasnoce i mira.

GDE I KADA:

FULL MOON PROJECT radionica bice održana u petak 6. januara u formi live webinara od 19 do 20.30h.

Cena radionice iznosi 30 eur.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Uverenja o detoksu“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više