Isceljivanje Venere

Venera je planeta zadovoljstva, spontanosti i harmonije. Ona govori o odnosima, kreativnosti i dubokoj unutrašnjoj radosti. Balansirana Venera nam omogucava da materijalizujemo svoje želje, i time živimo najviši nivo svoga bica. Ovo je tema radionice Energetske astrologije, koja se na našem Institutu održava ovog vikenda, kao i redovnih energetskih vežbi – sredom od 17h30.

Balansiranost na nivou Venere stvara zadovljostvo, privlacnost, plodnu kreativnost i izražen osecaj sopstvene vrednosti kroz osecaj da se zaslužuje nešto. Ovaj unutrašnji balans odražava se na telu, u vidu gipkosti, skladnih i gracioznih pokreta.

Ukoliko postoji problematika na nivou Venere, druge kuce ili sedme kuce, kao i znaka Vage ili Bika, disbalans se može prepoznati u osecanjima krivice, kriticnosti odbacenosti i nevoljenosti. Na fizickom nivou ovaj problem se može manifestovati u lumbalnom delu, seksualnim organima, rigidnosti u telu i prenaglašenim PMS periodom kod žena.

U radu sa telom kroz energetske vežbe, i cvetnim esencijama koje emotivno podržavaju balansiranje ove planetarne simbolike, uspostavlja se balans kako na fizickom, tako i na mentalnom i emotivnom nivou.

Radionica Energetske astrologije posvecena Veneri se održava 08. i 15.11. u trajanju od 4h, dok se svake srede od 17h30 može prakticno raditi na isceljivanju Venere u  okviru Energy programa na našem Institutu.

Više informacija možete pronaci na www.energetskipsiholog.org

a za prijave se možete javiti na

011/267 31 92

064/387 22 24

ili na email:

info@keplerunited.org 

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

HRONIKE NEBA od 23.9.09 do 30.09.24

I ove nedelje nas očekuju značajne planetarne promene. Sunce je već ušlo u znak Vage 22.09, donoseći energiju balansa i harmonije, ali odmah na početku ove nedelje, 23.09, Venera nas vodi u sasvim drugačiju priču.

Saznaj više

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više