Uvod u astrološko tumacenje natalne karte

Astrologija je specifican jezik, cije specificno pismo - nebesku abecedu je potrebno znati citati i tumaciti. Ona je veština sklapanje reci i recenica koje nastaju kombinovanjem astroloških simbola. Online kurs "Uvod u astrološko tumacenje natalne karte" pocinje u ponedeljak, 4. septembra od 19h. 

Da bi mogli da tumacimo natalnu kartu, važno je da naucimo specifican jezik astrologije. To pismo je svojevrsna nebeska abeceda, sacinjena od tri glavna elementa: Planeta, zodijackih znakova i horoskopskih kuca. Kombinovanjem ovih osnovnih astroloških simbola, sticemo veštinu u tumacenju astrološkog pisma. 

U svakoj astrološkoj karti svaki simbol opisuje samu osobu, nas same, ono što živi u nama, naše unutrašnje osobine, ali isto tako opisuje i sve stvari oko nas – jer to  je isto, tako da svaki simbol možemo tumaciti na objektivnom, manifestovanom, spoljnom nivou, izraženom u sferi konkretnih ljudi, slika dogadaja, kao i na unutrašnjem nivou koji opisuje naše odredene osobine, psihološko stanje ili karakter, i stoga cemo paralelno tumaciti i jedno i drugo.

Kombinacijom jednog simbola sa odredenim drugim simbolima dobijamo niz, spektar reci i recenica, koje se u razlicitim situacijama ispoljavaju. 

Tokom trajanja ovog kursa polaznik se osposobljava za osnovnu veštinu kombinovanja planeta, znakova i kuca te stvaranja primarnih slika i prica koje u natalnoj karti borave.

Teme kursa:

  • Priroda astroloških znakova
  • Opis i uloga planeta u natalnoj karti
  • Astrološke kuce – 12 oblasti života
  • Retrogradne planete

Kome je namenjen:

  • Svim pocetnicima u astrologiji
  • Onima koji imaju astrološko predznanje ali žele da unaprede sposobnost stvaranja slika u natalnoj karti kombinovanjem primarnih astroloških faktora

Nacin pohadanja:

  • Online kurs sa video linkom i svim dodatnim audio i pisanim materijalima u trajanju od 8 nedelja (dva meseca) možete pohadati na našem Institutu.
  • Cena kursa: 320 EUR
  • Kontakt: 011.411.3164, 060.767.3192, 064.387.2224 ili info@keplerunited.org
Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više