Seminar: Karmicka uverenja

Pridruži nam se na fenomenalnom seminaru “Karmicka uverenja” koji ce održati Aleksandar Imširagic, 1. juna u hotelu Putnik, na Novom Beogradu. Ako ne stižeš uživo da prisustvuješ, možeš biti sa nama i online!

 

Kako da iz položaja zvezda prepoznaš svoja karmicka uverenja i životnu svrhu

Pridruži nam se na fenomenalnom seminaru “Karmicka uverenja” koji ce održati Aleksandar Imširagic, 1. juna u hotelu Putnik, na Novom Beogradu. Ako ne stižeš uživo da prisustvuješ, možeš biti sa nama i online!

Da li si se nekada pitao/la odakle dolaze sva tvoja uverenja i zašto reaguješ baš na odredeni nacin u nekim životnim situacijama?

To je zato što baš svako od nas unutar svoje duše nosi duboka, nesvesna i emocionalna uverenja, koja danas definišu tok našeg života i sve dogadaje u njemu. 

Sva ta uverenja koja nosimo nisu nešto o cemu svesno mislimo, jer ona ne dolaze iz mentalnog dela, vec su strukturisana duboko u našem telu, odakle se manifestuju u svim stvarima oko nas.

Sve što vidimo i što nam se dogada u životu je zapravo plod naših uverenja, koja sticemo na kraju svakog života.

 

Ovaj seminar je za tebe ako:

– Voliš karmicku astrologiju i želiš da nauciš posebne tehnike iz karmicko-reinkarnacijske astrologije 

– Želiš da nauciš kako da davno stecena uverenja dovedeš u stanje njihovog najkvalitetnijeg oblika, koji ce raditi za tebe SADA, podržavajuci tvoj najbolji životni put

– Zanima te kako da uz pomoc fiksnih zvezda otkriješ kljucne živote u kojima si stekao/la važna uverenja

– Spreman/na sii da stekneš najkvalitetnije uverenje za ovaj život

 

Seminar je namenjen svima koji:

– vole karmicku astrologiju 

– imaju osnovno astrološko znanje

– žele da rade na svom razvoju svesti
 

CENA SEMINARA:

120 eur UŽIVO

115 eur ONLINE

 

SPECIJALNA PONUDA DO 12. MAJA:

105 eur UŽIVO

100 eur ONLINE
 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti i dodatno informisati na 064.387.2224, 060.767.3192 ili na e-mail office@keplerunited.org

Podeli ovaj članak:

Povezani članci

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života.

Saznaj više